Portofoliul evaluărilor SHL

Evaluările SHL de personalitate, abilități și aptitudini sunt aliniate cu rezultatele organizației tale și proiectate pe baza cercetărilor. Le îmbunătățim constant în funcție de nevoile actuale de business și în funcție de tehnologie.

Contactează-ne

Soluțiile noastre

Personalitate și motivație

Pornind de la contextul job-ului și de la competențele cheie, evaluările de personalitate și motivație permit înțelegerea mai profundă a candidaților și identificarea celor care se potrivesc cel mai bine cu o poziție anume.

AFLĂ MAI MULTE

Evaluarea abilităților cognitive

Evaluările abilităților cognitive furnizează informații despre potențialul candidatului de a învăța și de a se adapta la o nouă poziție. Din acest motiv portofoliul nostru de evaluare a abilităților cognitive este potrivit tuturor pozițiilor și nivelurilor ierarhice.

AFLĂ MAI MULTE

Teste de aptitudini și simulări

Testele SHL de abilități oferă candidaților oportunitatea de a-și demonstra abilitățile, în timp ce asigură o experiență pozitivă, interactivă și modernă pentru candidați. De asemenea, ele oferă sprijin echipei de selecție prin intermediul datelor obiective și măsurabile astfel încât să se poată lua decizia potrivită.

AFLĂ MAI MULTE

Evaluări centrate pe rol

Evaluările centrate pe rol sunt proiectate astfel încât să fie potrivite pentru diferite industrii, roluri și niveluri ierarhice ale pozițiilor cheie în domeniile de siguranță la locul de muncă, relații clienți, service & entry and professional, vânzări și roluri manageriale.

AFLĂ MAI MULTE

Teste de judecată situațională

Testele de judecată situațională evaluează gândirea critică a candidatului și luarea deciziilor în situații tipice de business pentru o poziție particulară. Ele sunt în special potrivite pentru screening-ul candidaților.

AFLĂ MAI MULTE

Centre de evaluare și dezvoltare virtuale

Centrele de evaluare si dezvoltare virtuale oferă cea mai eficientă și precisă metodă de identificare a potențialului de oriunde din lume. Fă schimbarea către digital și livrează o experiență superioară.

AFLĂ MAI MULTE

Dintre clienții noștrii