Programele de Training SHL vă oferă aptitudinile de care aveți nevoie pentru a obține maximum de beneficii și pentru a putea livra și dovedi utilitatea soluțiilor de evaluare în termeni concreți de business. Vă ajutăm să capitalizați puterea SHL People Intelligence, învățându-vă să utilizați cu succes cele mai bune instrumente de evaluare a personalității și a aptitudinilor. Puteți învăța și cele mai bune practici necesare pentru implementarea cu succes a programelor de management al talentelor în cadrul organizației dumneavoastră, asigurându-vă că obțineți rezultate de business cuantificabile.

Standardul global pentru cursurile de certificare

Niciun alt furnizor de servicii nu cunoaște mai multe despre identificarea talentelor și despre dezvoltarea acestora pentru a atinge succesul în cadrul business-ului dumneavoastră. La cursurile noastre participă anual peste 3000 de specialiști din peste 50 de țări.

Cursurile noastre sunt livrate de practicieni experimentați în activitățile de HR, fiind recunoscute la nivel internațional. În Marea Britanie există posibilitatea obținerii certificatelor specifice level A sau level B în Testarea Ocupațională de la British Psychological Society (BPS).

Sustinerea afacerii dumnevoastra pe durata si in urma cursurilor de pregatire

Multe din cursurile noastre utilizează o combinație a platformelor de e-learning și a predării clasice, putând fi livrate in-house și putând fi adaptate la nevoile specifice de evaluare ale organizației dumneavoastră. La finalizarea cursurilor, participanții vor obține acces la portalul SHL Training Academy pentru a accesa resurse și ghiduri de bune practici.

Cursurile SHL includ:

SHL ABILITY AND PERSONALITY ASSESSMENT COURSES

HR SKILLS COURSES

SHL EXPERT MASTER CLASSES AND WORKSHOPS

Pentru mai multe informații, descărcați SHL Training Academy brochure. Pentru a obține mai multe informații vă rugăm să ne contactați la info@shl.ro.

Assessment and Development Centre Design

HR Professionals who have had some previous exposure to assessment centres who wish to design or organise assessment/development centres. This course is suitable for individuals with a range of experience.

DETALII

Competency Based Interviewing

This course is ideal for HR specialists and experienced line managers who need to gain practical experience of how to apply Competency Based Interviewing (CBI) effectively in their organisations, or senior executives involved in the final stages of the se

DETALII

Personality & Ability Assessment Certification

Gain eligibility for British Psychological Society & European Federation of Psychologists' Associations registration with this mix of e-learning and face-to-face training.

DETALII

Get in Touch