Obțineți o înțelegere de profunzime a comportamentului, abilităților, performanței și a potențialului candidaților utilizând soluții inovative de evaluare care pot fi integrate rapid cu sistemele de monitorizare a candidaturilor sau cu cele de management al talentelor. (vezi Soluții integrate, mai jos).

Ca pionier al evaluării personalului, SHL a furnizat în ultimii 30 de ani soluții de evaluare a capitalului uman pentru companii din toate industriile. Platforma noastră sofisticată, dar foarte accesibilă bazată pe testarea computerizată adaptativă poate fi integrată cu peste 80 de Sisteme de Management al Talentelor.

ALEGETI ORICARE DINTRE ABORDARILE FLEXIBILE PENTRU A OFERI SOLUTII TELENTELOR DUMNEAVOASTRA

Soluții integrate: Aceste proiecte comprehensive de implementare permit integrarea unei platforme în cadrul sistemelor pe care le aveți la dispoziție. Aceste soluții includ opțiuni avansate și oferirea constantă a suportului prin intermediul SHL Consulting Services.

Profilul Clientului: Vizează transformarea abordărilor asupra managementului talentelor, prin identificarea proactivă a Return of Investment pentru a demonstra valoarea adăugată pe care o pot aduce soluțiile customizate.

Servicii Coordonate: Soluțiile externalizate permit candidaților să completeze evaluările pe care dumneavoastră le alegeți; SHL gestionează administrarea și oferirea imediată a rezultatelor și rapoartelor.

Profilul Clientului: Dorește să beneficieze de cele mai bune practici SHL în evaluarea capitalului uman și de metodologiile de măsurare a talentelor, centrate pe raportul calitate/preț, pe implementarea rapidă și pe estimarea rapidă a ROI.

Self Service: Începeți testarea azi. Accesați și administrați rapid soluții online pentru testarea pre-angajare.
Profilul Clientului: Familiarizat cu evaluările, dorește să poată căuta rapid prin cataloagele SHL pentru a identifica și administra soluții de evaluare care pot fi administrate rapid pentru proiecte de recrutare de volum sau pentru testarea aptitudinilor și cunoștințelor tehnice.


Inovații tehnologice

SHL este dedicat inovației continui, beneficiind de expertiza echipei globale în identificarea trendurilor, în utilizarea tehnologiei de ultimă oră și în structurarea unor noi modalități prin care clienții corporate pot lua deciziile cele mai bune pe baza People Intelligence. Acestea sunt câteva exemple:

Simulări

Simulările interactive specifice postului reușesc să plaseze candidații în scenarii realiste pentru a a evalua în mod obiectiv eficiența și aptitudinile acestora, cum ar fi eficiența în coaching, aptitudinea de a răspunde întrebărilor clienților, capacitatea de a lua decizii în diferite contexte, sau viteza și rapiditatea. Din ce în ce mai multe companii utilizează evaluări multimedia pentru a crește gradul de realism, pentru a crește implicarea candidaților și pentru a prezice rezultate relevante pentru business. Accesați 2012 Business Outcomes Study Report pentru a afla mai multe despre beneficiile clienților care au implementat simulările multimedia ale SHL.

Computer Adaptive Testing

Evaluările SHL sunt susținute de metodologia Computer Adaptive Testing (CAT), un dintre cele mai precise și sigure metode de măsurare a aptitudinilor și a compatibilității cu un anumit post. Evaluările se adaptează la particularitățile individuale prin selectarea întrebărilor pe baza performanței la itemul anterior. Sistemul nostru adaptează procesul de evaluare la eficiența respondentului, evaluând cu rapiditate nivelul aptitudinal al persoanei și reușind să reducă durata testării, dar și să ofere o experiență pozitivă de testare.

Aplicații Mobile

Evaluarea talentelor pe baza unor soluții integrate pentru tehnologia mobilă devine inevitabilă pe măsură ce o proporție din ce în ce mai mare de utilizatori accesează internetul prin intermediul acestor tehnologii. Companiile care utilizează aceste soluții vor identifica rapid cei mai buni candidați. Utilizarea acestor tehnologii mobile de evaluare oferă o experiență pozitivă a procesului de evaluare și crește valoarea de brand a companiei. Soluția SHL iPQ Career Planner reprezintă primul instrument științific de evaluare a personalității disponibil pe iTunes în forma una aplicații care poate fi descărcată pe iPhone sau iPad. Candidații se pot evalua singuri și pot obține rapid un raport care rezumă principalele lor puncte forte, primind recomandări de carieră relevante și obiective.

Bazati-va pe expertiza si sustinerea globala atunci cand alegeti partenerul in materie de tehnologie

Expertiza demonstrată a SHL în implementare este susținută de o rețea globală de parteneri și de un centru de relații cu clienții care are un program non-stop. Contactați-ne pentru a afla care abordare este mai potrivită pentru compania dumneavoastră.

 

Get in Touch